Ung@hrp - Et nettverk for alle ansatte under 35 år

Torsdag 5. oktober var alle HRPs ansatte i hele Norge under 35 år invitert til første samling for det nylanserte nettverket ung@HRP. Det var over 60 deltakere samlet i Oslo, og reisende fra blant annet Bergen, Trondheim og Tromsø.

Administrerende direktør, Jan Arild Kingswick, holdt en innledende presentasjon om hensikten med det nye nettverket:

– Med ung@hrp ønsker vi å skape et fellesskap der de mange dyktige unge medarbeiderne våre kan bidra på en mer aktiv måte i utviklingen av selskapet. Ung eller gammel, i den virkelige verden spiller egentlig det ikke noen rolle. Det er kunnskap som teller. For HRP vil det være viktig å aktivere den nye og ferske kunnskapen, slik at denne kan fungere i samspill med erfaringene til de eldre medarbeiderne våre, sier administrerende direktør i HRP, Jan Arild Kingswick.

Tett samarbeid med ledelsen

Videre ble det bestemt styringsgruppe, som skal ha tett samarbeid med ledelsen. En av medlemmene i styringsgruppen er Kenneth Eines, prosjektleder i avdeling Region Trøndelag.

Jeg ser dette som en fin mulighet for flere til å engasjere seg i HRPs utvikling som bedrift. Samtidig som det kan bidra til å få viktige synspunkter fram i lyset fra oss unge og nytenkende i bedriften, åpner det i stor grad muligheten for gode bekjentskaper og erfaringsutveksling på tvers av regionene i landet, sier Eines.

Styringsgruppen består av Kenneth Eines fra kontor Trondheim, Rebekka Skaasheim fra kontor Oslo, Mathilde Aamelfot Tveit fra kontor Oslo, Fredrik Bjønnes fra kontor Tromsø.

Kamilla Marie Krogsrud Wisting og Celine Marie Johansson var to av arrangørene for samlingen.