HRP styrker seg i Stavanger-regionen og overtar konsulentselskapet Epcon AS.

Både daglig leder i Epcon, Jon Aarrestad og regiondirektør i HRP, Per Ivar Mathiassen er svært fornøyde med virksomhetsovertagelsen, som formelt sett skjer fra 1. oktober.

-HRP er glad for å ha fått Epcon sine dedikerte og dyktige medarbeidere med på laget og ikke minst med på vår videre satsning. Med dette styrker vi vår markedsmessige posisjon med en klar ambisjon om å vokse ytterligere i regionen.

Vi ser frem til fortsatt å levere tjenester av samme høye kvalitet til både eksisterende- og nye kunder i regionen, sier regiondirektør Mathiassen.

Tre gründere etablerte Epcon i 1988. Siden da har de sikret seg en sterk lokal posisjon som leverandør av prosjektadministrative- og SHA- tjenester til det private- og offentlige marked. Daglig leder Jon Aarrestad var en av gründerne.

-For oss har deg vært viktig å komme inn et større miljø. Vi opplever at markedet etterspør selskap med en større bredde og som kan tilby flere tjenester. I samtaler med HRP fant vi fram til at vi hadde en lik filosofi og selskapene passet godt sammen. Og ikke minst har vi tro på at våre ansatte fortsatt er sikret trygge arbeidsplasser, sier Aarrestad.

HRP er Norges største norskeide leverandør av konsulenttjenester innen bygg og anleggssektoren med ca. 400 dedikerte medarbeidere. Vi har 20 kontorer og har derved lokal tilstedeværelse i hele landet.  HRP leverer alle typer prosjektadministrative-, rådgivnings- og prosjekteringstjenester til bygg og anleggsmarkedet, i tillegg til spesialiserte tjenester innenfor RPAS/ROV, strategisk rådgivning og analyse, kalkyle, havbruk, sikkerhetsrådgivning innenfor cybersikkerhet, sikkerhetskartlegging, samt analyse og fysisk sikring av bygg- og anlegg.

HR Prosjekt flytter fra samme dato til Epcon sine lokaler i Kvalabergveien 21, 4016 Stavanger.

På bilde daglig leder i Epcon As, Jon Aarrestad t.v. og regondirektør Vest i HRP, Per Ivar Mathiassen.