Ung@HRP

En stemme overfor ledelsen, “av og for de unge”

Kenneth Eines
Prosjektleder og styreleder Ung@HRP

Ung@HRP

En stemme overfor ledelsen,
“av og for de unge”
Kenneth Eines
Prosjekt- og byggeleder/Styreleder Ung@HRP

En viktig del av HRP sin kultur

Som unge bidrar vi med frisk kompetanse i møtet med tung erfaring.  I HRP sier vi at vi tar med oss kunnskap fra fortiden og utvikler fremtiden, det som har bygget oss tilføres ny kunnskap, ny teknologi, nye måter å jobbe på. 

Vår visjon er perfekt bruk av samfunnets ressurser. Drømmen er null sløsing, null negative avvik, hundre prosent bærekraft og full måloppnåelse. 

Et mål er å ivareta yngre ansatte sine preferanser for en spennende arbeidsplass.

Samfunnsutviklingen og endringer i arbeidsmarkedet de siste årene har ført til et økt skille mellom senior- og juniorkompetanse, både i HRP og i arbeidslivet generelt. Yngre ansatte sitter ofte på oppdatert og viktig kunnskap innen områder som bærekraft, digitalisering og innovasjon. Å minske gapet mellom senior- og juniorkompetanse, samtidig som man utnytter de mulighetene som ung kompetanse bringer, er avgjørende for HRPs utvikling.

Styret er fem engasjerte ansatte under 35 år

Fem ansatte som jobber for å styrke denne delen av HRP.

«Vi er takknemlige for tilliten og muligheten vi har fått til å jobbe med dette initiativet, og vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet,» uttaler styreleder Kenneth Eines.

Med UNG@HRP ønsker HRP å sikre at selskapet forblir en attraktiv arbeidsplass for unge talenter, samtidig som de forbereder seg på fremtidens utfordringer ved å bygge bro mellom ulike generasjoner i arbeidslivet.

Kenneth Eines
Styreleder Ung@HRP

Email: kenein@hrpas.no