HRP Idrett

Idrett har en egen plass i HRP
Espen Vindheim
Direktør idrett

HRP kan idrett!

Våre konsulenter har lang erfaring fra idretten som utøvere, frivillige, idrettspedagoger, idrettsbyråkrater og idrettspolitikere. Felles for dem er at de deler et sterkt engasjement, et høyt faglig nivå og en verdifull forståelse av idrettens behov og potensiale. ​

Vår fagkompetanse innenfor idrett, oppvekst og kommune gjør at vi kan bistå med analyse, politiske vurderinger, økonomisk rådgivning og utvikling av private og kommunale anlegg.  

I tillegg har vi et bredt fagmiljø som kan ta dere gjennom alle faser i et prosjekt, fra utredning og behovsanalyse, til forprosjekt, konkurranse og gjennomføring.  

Gode idrettsanlegg skaper et gode nærmiljø. I HRP tar vi dette på alvor og jobber for at et hvert idrettsprosjekt skal ses i sammenheng med deres øvrige behov. Behov for tilknytning til andre viktige funksjoner, sambruk av lokaler og ressurser, muligheter for nye og bedre løsninger, og ikke minst en helhetlig tenkning rundt idrettsanlegget som knutepunkt i et nærmiljø. 

Verdien av riktige beslutninger i innledningsfasen

HRP har kompetanse innenfor en rekke fagområder som gjør at vi kan bistå kommuner og private aktører i arbeidet med kartlegging av dagens situasjon, endringer, fremtidige behov og nye muligheter.  

Skal det bygges nytt, er det behov for å utvide eller redusere kapasitet, og lønner det seg å rehabilitere?  Dette er viktige spørsmål som vi kan hjelpe dere med å besvare så tidig som mulig i prosessen, slik at kommunen får et godt beslutningsgrunnlag for å ta rett beslutning.  

Gjennomføringsmodell for idrett ligner andre bygg, men...

HRP har lang erfaring med gjennomføring av byggeprosjekter, enten det er en nye anlegg som skal bygges eller rehabilitering eller endring av eksisterende bygg.  

Når rett beslutning er tatt bistår vi i hele prosessen fra utarbeidelse av anbudsgrunnlag, valg av konkurranseform, gjennomføring av konkurranse og gjennomføring av prosjektet. 

Vår erfaring er at gode brukerprosesser sikrer et best mulig resultat. I HRP er vi opptatt av å ta brukernes erfaring og kompetanse på alvor slik at de får være med å påvirke så tidlig som mulig i prosessen og underveis i prosjektet.  

Espen Vindheim
Direktør idrett

Email: evi@hrpas.no
Tlf: +47 922 82 966