Om HRP

Vi kom ikke helt hit bare for å komme helt hit
Tor-Hartvig Bondø
Direktør kommunikasjon og HR

Les mer

Fra tre ansatte til over 500 på tjue år

HRP for alle ansatte under 35 år

Perfekt bruk av samfunnets ressurser

Artikler, nyheter, hendelser

Vi har kontinuerlig sett etter muligheter rundt vår kjernevirksomhet og hatt stor vilje til å etablere nytt.

Denne strategien/filosofien har ført til at vi idag har fagområder som sikkerhet og risikostyring, miljø og bærekraft, digitalisering og teknisk ledelse, arealutvikling, juridiske tjenester, kommunal tjenesteutvikling. Filosofien om “vi er i bevegelse” har bragt HRP hit vi er.

Vi sier at vi er hele Norges kompetansebedrift for by- og samfunnsutvikling.

 

HRPs bærekraftsrapport for 2023

Vår bærekraftsrapport for 2023, dekker hele ESG-perspektivet for HRP. Dette markerer en betydelig milepæl som vi har jobbet lenge mot. Vår rapport, «Det Grønne Løftet,» representerer ikke bare hvor vi står som selskap i dag, men også våre ambisjoner og planer for fremtiden. Vårt mål er å være en ledende aktør som tar ESG-perspektivet på største alvor.

 Rappoerten er laget av et team har bestått av eksperter fra ulike fagområder, som alle har bidratt med sin spesialkunnskap og erfaring for å sikre en grundig og balansert tilnærming til ESG.

Vår bærekraftsrapport dekker de tre hovedaspektene av ESG, Miljø (Environmental), Sosialt (Social) og Styring (Governance).

Tor-Hartvig Bondø
Direktør HR og kommunikasjon

Email: thb@hrpas.no
Tele: +47 90 54 89 99

Fakta om HRP

HRP sin visjon er perfekt bruk av samfunnets ressurser. Det innebærer å gjøre riktig både før, under og etter alle beslutninger.

HRP er en landsdekkende kompetansebedrift innen by og samfunnsutvikling. For å treffe de riktige beslutninger, før, under og etter et prosjekt, har vi i dag et svært bredt sammensatt og høyt kompetent fagmiljø, sammensatt av ingeniører, samfunnsøkonomer, bygningsøkonomer, grunnerververe, miljørådgivere, jurister, sikkerhetsrådgivere, arkitekter og planleggere. Som en samfunnsbygger har vi sterk lokal tilstedeværelse over hele Norge, og er en hovedleverandør av prosjektadministrative tjenester til alle typer formålsbygg i norske kommuner. Dette samtidig som vi samarbeider tett med flere norske eiendomsutviklere og entreprenører.

Suksesseventyret startet på Hønefoss i 2005, med tre medarbeidere. I dag er vi til stede på 26 lokasjoner med over 500 medarbeidere i hele Norge.

I tillegg til sertifiseringene ISO 9001 (Kvalitetsledelse) og 14001 (Miljøledelse) har HRP vært Great Place to Work-sertifisert siden 2019. Great Place to Work er en internasjonal medarbeiderundersøkelse hvor flere enn 20 000 bedrifter i over 170 land deltar.

HRP AS er i dag et heleid datterselskap av HRP Holding 1 AS, som har HRP Partners AS som eier, som igjen eies av Broviken AS som hovedeier, Rustand Gruppen, Unione AS og HRP MGMTCO (som består av ansattaksjonærer).

Ansatte

>500

26 kontorer

10 regioner

Eiere

Broviken, Helge Rustand, nøkkelmedarbeidere i HRP

Sertifiseringer

ISO 9001, ISO 14001, GPTW

Omsetning

730 MNOK