Sean Armana er ansatt som direktør for Informasjon og Cybersikkerhet i HRP. Sean kommer fra stillingen som Country Manager for Cyber Security Services i TietoEvry.  

Sikkerhet, både fysisk og digitalt, er et satsingsområde for HRP og Sean Armana skal lede et av hovedområdene; informasjon og cybersikkerhet.

-Med Sean Armana har vi fått den vi ønsket i stillingen. Han har 20 års erfaring med Informasjon og Cybersikkerhet fra Forsvaret, Hewlett Packard og SopraSteria, sier direktør for sikkerhetssatsingen i HRP, direktør for sikkerhetsrådgiving Carl-Axel Hagen.

Armana sier at for eksempel åpning av 5G nettet gjør at vi står foran en ny dataeksplosjon i årene som kommer.

-Vi vil se at kompleksiteten i utviklingen av smarte bygg, og samfunnet generelt, øker betraktelig. Vi får en utvikling der data blir like viktig som strøm, varme og vann.  Vår oppgave er å beskytte dataene tilstrekkelig mot angrep både fra internett og ikke minst angrep fra innsiden.  Datasikkerhet vil bli like viktig og naturlig å tenke på som fysisk sikring i et moderne bygg, og gir eierne mulighet for å ta gode datadrevne valg, sier Armana.

Han gleder seg til at han fra nyttår får muligheten til å være med å bygge opp noe nytt innenfor et fagfelt han virkelig brenner for.

-Det er en veldig spennende og motiverende utfordring. I HRP får jeg ekstremt kompetente kolleger, noe som viser den seriøsiteten HRP legger i satsingen på sikkerhet.  Det å kunne få lov til å jobbe helhetlig med en satsing på sikkerhet innenfor nisjen til HRP – det er det ikke mange som får muligheten til, sier Armana

Erfaren

I rollen som Country Manager for Cyber Security Services i TietoEvry har Sean ledet avdelingens ansatte sikkerhetskonsulenter, SoC medarbeidere og IRT teamet, totalt 100 dyktige ressurser, samt utviklet sikkerhetstjenestene og sikkerhetsmiljøet i Norden. Han har samtidig bidratt med lederskap, fagkompetanse i det utfordrende transisjonsprosjektet, Natrium, for tilbakeføring av ansatte og kunder fra IBM.

I sine 10 år i SopraSteria hadde Sean rollen som CISO i 5 år og sikkerhetstester i 5 år. Han hadde hovedansvar for de største driftskundene, kravstilling av SOC tjenesten og enhet for hendelseshåndtering (IRT), samt forretningsutvikling innenfor offensive og defensive sikkerhetstjenester.

 

Bilde:

Direktør for sikkerhetsrådgiving i HRP, Carl Axel Hagen har fått med seg Sean Armana (t.h.) som direktør for Informasjon og Cybersikkerhet.