Prosjekt- og/eller byggeledere
HRP er involvert i de fleste samfunnskritiske infrastrukturprosjektene i Oslo-området. Vi utfører prosjekt- og byggeledelse innen blant annet vei, va, bane, tunell og strømforsyning, kort sagt alt som er nødvendig for utvikling av et velfungerende samfunn. Hvis du brenner for å utgjøre en forskjell i ditt lokalområde, vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

HRP bidrar i mange viktige infrastrukturprosjekter i Oslo-området. I disse prosjektene er vi ofte representert med tverrfaglige team bestående av f.eks. SHA-rådgivere, kontrollingeniører, prosjekt- og byggeledere. Vi ønsker å tilrettelegge for medarbeidernes utvikling og vekst og ser at våre medarbeidere får en veldig god opplæring og utvikling ved å jobbe i slike team. Vi ser enkeltmennesket og vektlegger personlig utvikling for våre medarbeidere. Dette gjenspeiles i selskapets ambisjon om å være ledende på ansatt-tilfredshet.

HRP er i sterk vekst og i den forbindelse er vi på utkikk etter flere dyktige, engasjerte og målrettede Prosjekt- og Byggeledere. Kanskje har du erfaring fra byggherre, entreprenør eller som konsulent? Viktigst av alt er at du er engasjert, lærevillig, framoverlent og ønsker å utvikle deg selv!

Vi opplever veldig sterk etterspørsel etter våre tjenester innenfor Kommunalteknikk og Vei, og har derfor flere faste stillinger ledige. Typiske oppdrag vil være Prosjekt-/Byggeledelse, KU/SHA, Kontrollingeniører, Ingeniørgeologer for våre offentlige oppdragsgivere.

Kvalifikasjoner:
• Formell relevant utdannelse på Bachelor/Master-nivå
• Vi er på utkikk etter kollegaer som har alt fra 2-3 års erfaring og opp til de med 40 års erfaring.

Arbeidssted:
Vårt kontor ligger i Bjørvika, men prosjektene våre er i Oslo og i omkringliggende kommuner. Bor du litt utenfor Oslo, men synes dette virker interessant? Fortvil ikke, vi har sannsynligvis oppdrag i ditt lokalområde!

Lyst til å høre mer?
Kontakt:
Anna Josefin Bang, Avdelingsleder Kommunalteknikk og vei
Tlf: 99593082
e-post: ajb@hrprosjekt.no
Hogne Røisheim, Avdelingsdirektør Kommunalteknikk og vei
Tlf: 41437921
e-post: hro@hrprosjekt.no