HR Prosjekt etablerer seg på Romerike. De første medarbeideren er allerede på plass i kontorlokaler i 4.etg. på Jessheim storsenter.

Det nye kontoret på Jessheim forventes å ha rask vekst, og søker allerede etter nye medarbeidere.

– HRP har lenge hatt en rekke oppdrag over hele Romerike. Siden Gardermoen ble etablert har det vært en fantastisk vekst i området, og alle prognoser tilsier at folk fortsatt vil flytte til kommuner på Romerike. HRP har som en visjon å være en viktig norsk samfunnsbygger, så da er det helt naturlig for oss å satse i denne regionen, sier direktør i HRP, Erlend Eggum.

De første ansatte på det nye kontoret er Kirsten Sannerhaugen og Tore Nyborg.

Kirsten Sannerhaugen, avdelingsleder for avd. Romerike, har lokal forankring til regionen og hennes faglige bakgrunn er innenfor fagområdene infrastruktur og bygg.

Tore Nyborg, seniorrådgiver kommunalteknikk, har også lokal forankring i regionen og han han har bred faglige bakgrunn innenfor området kommunalteknikk.

HRP har i dag rammeavtaler med en rekke kommuner på Romerike innenfor tjenesteområdene prosjekt- og byggeledelse. Den nyetablerte Romerike avdelingen vil derfor betjene disse kommunene. Men kontoret vil også ha kapasitet til å tilby våre tjenester til private utbyggere.

– Vi ønsker å være en lokal samfunnsbygger på Romerike, og ønsker å tilby tjenester fra ansatte med lokal forankring og med god kjennskap til lokale forhold. Det skal være enkelt å komme til oss. Kommunene på Romerike satser offensivt og friskt. HRP kan gjennom sine tjenester bidra til at kommunene får mer ut av investeringsmidlene, sier avdelingsleder Kirsten Sannerhaugen.

Bilde:

Etablert: HRP har etablert seg på Romerike, foran på bilde avdelingsleder Kirsten Sanngerhaugen, bak f.v. direktør i HRP, Erlend Eggum og seniorrådgiver Tore Nyborg.