HRP og Codex Advokat har inngått samarbeid

HRP og Codex Advokat har inngått et samarbeid innen kursing, med fokus på praktisk innhold basert på lang erfaring innen juss og teknisk prosjektadministrasjon.

Gjennom samarbeidet har de så langt holdt kurs i «Fallgruver i entreprisekontakter – og hvordan unngå de», i Fredrikstad, Drammen, Bergen og Trondheim. Publikum har vært særlig begeistret for den praktiske tilnærmingen og eksempler sett fra både juristens og prosjektlederens perspektiv.

Vi ser at samarbeidet bidrar til økt deltakelse, og at vi kompletterer hverandre godt, sier direktør for HRP Academy, Hanne-Kamilla Hovland.

HRP Academy

HRP Academy tilbyr kurs som holder et høyt nivå, utviklet av et sterkt fagmiljø med solid erfaring innen bygg- og anleggsbransjen. Ved å kombinere praktisk og teoretisk erfaring med tung pedagogisk kompetanse, skaper vi gode læringsopplevelser med stort fokus på praktiske utfordringer i reelle eksempler. Kursholderne har svært god kompetanse innenfor sine fagfelt, og vi er stolt over at HRP har ansatte som er valgt inn i en rekke standardkomiteer innenfor norske standarder for bygg-, anlegg- og sikkerhetsbransjen.

Gjennom HRP Academy deler vi av kunnskap opparbeidet over til sammen flere hundre års erfaring ved å tilby kurs som tar for seg praktiske problemstillinger og utfordringer fra virkelige hendelser, sier Hovland.

 

Codex Advokater

Codex er et av Norges ledende advokatfirmaer for privatpersoner og næringsdrivende. Vi tar oppdrag i hele Norge og skal med vår juridiske kompetanse løse en krise — eller unngå at du kommer i en krise. Vår entrepriserettsavdeling hjelper deg å navigere gjennom bransjens omfattende og ofte svært komplekse reguleringer fra det offentlige. Codex Advokat arrangerer kurs over hele landet, og holder både åpne og bedriftsinterne seminarer som er spesialtilpasset den enkelte virksomheten. Utgangspunktet for våre kurs og seminarer er reglene vi finner i Lov og forskrifter om offentlige anskaffelser, Norsk Standard sine kontraktstandarder, Bustadoppføringslova og Håndverkertjenesteloven.

Det er ikke enkelt å unngå mangler i entreprisekontrakter, mulighetene for å gjøre feil er mange og prosjektene kan være store og kompliserte. Samarbeidet vi har med HRP – et av landets ledende konsulentselskap innenfor bygg & anleggsbransjen med hovedfokus på planlegging og ledelse av prosjekter fra a-å, styrker vår helhetlige satsing inn mot entreprise. Vår intensjon er å hele tiden tilby løsninger og tjenester som treffer behov og gir en bekymring mindre, sier markedsdirektør i Codex Advokat, Mariam Winther.

 

Christine Fugland Halvorsen kom med interessante innspill og spørsmål underveis og bidro til at det ble et interaktivt og levende kurs.

 

Skal tilby flere kurs

Det er satt opp en rekke datoer på Østlandet i mai, og i disse dager planlegges blant annet kurs i Tromsø og Ålesund før sommeren. Kurset i Bergen var en stor suksess, så der jobbes det allerede med å sette opp datoer for flere kurs. Samarbeidet fungerer så godt at det jobbes med å utvikle flere aktuelle kurs, både i form av fordypningskurs etter introduksjonskurset om Fallgruver i entreprisekontrakter, og andre temaer der HRP og Codex utfyller hverandre.

 

Sjekk ut kurskalenderen til HRP Academy her.