Julen 2017 var den første da skientusiaster kunne feriere på SkiStar Lodge Hemsedal Suites. HRP’s Ingar Dalen har vært ansvarlig arkitekt for prosjektet.

 – Og det nye tilbudet synes å være en suksess fra starten av, sier Anne-Lise Holde Dokken, Markedsansvarlig i SkiStar Hemsedal.

For, mens håndverkere har gjort ferdig den siste finish på det nye anlegget, har bookingen for første sesong vært åpen.

På anlegget kan kundene velge flott innredede leiligheter som holder høy standard. Beliggenheten er også den beste, med barneområdet, heiser og bakker bokstavelig talt rett utenfor døra. SkiStar Lodge Hemsedal Suites har leiligheter med opp til 8 sengeplasser, og blant disse finnes helt spesielle tematiserte familieleiligheter i Valle Family Suites.

Valle Family Suites er familieleiligheter innredet spesielt med tanke på å gi barna en helt spesiell opplevelse under oppholdet i Hemsedal. Disse leilighetene er tematisert og innredet med farger og materiale som vi kjenner igjen fra Valles verden. Leilighetene har god planløsning med to soverom og utsikt over bakkene i barneområdet. Helt perfekt for familier med små skikjørere på ferie i Hemsedal.

I anlegget er det også et klatreanlegg med 14 meters vegg med automatisk fallsikring og klatresopp. Det er en stor O`Learys sportsrestaurant med bar, 250 sitteplasser og arkadespill.

Nærmeste nabo er SkiStar Lodge Hemsedal Alpin, og byggene er knyttet sammen via gangbro for å gi enkel tilgang til fasiliteter som dagligvarebutikk, skiutleie, restaurant, billettsalg og skishop. I tillegg finnes barnepass, ytterligere restauranter, barer og butikker innen rekkevidde.

– Det kan virke som vi har truffet veldig bra med konseptet, og klart å fylle noe skiturister har ønsket seg. Vi har allerede et belegg på 80-90 prosent gjennom sesongen, og det betyr at det i enkelte perioder er helt fult, sier Anne-Lise Holde Dokken.

I tillegg til rollen som ansvarlig arkitekt, har HRP hatt flere roller. Som rådgivende ingeniør og rådgivende på brann og bygningsfysikk.